Over Studio Staal – Studio Staal

Over Studio Staal

Studio Staal

Ik ben Arda, 32 jaar, moeder van twee geweldige kinderen, Ted en Noor, en getrouwd met Tim. In 2017 ben ik begonnen met Studio Staal. Daarnaast werkte ik part-time als intern communicatieadviseur bij een groot bedrijf.

 

Waarom ben ik met Studio Staal begonnen?
Net voordat ik zwanger was merkte ik dat er verschillende bedrijven zijn die invulboeken maken om de groei van je kinderen in bij te houden. Deze vond ik alleen te uitgebreid en paste niet bij mij. Zelf begin ik dan altijd enthousiast aan zulke invulboeken, maar ik merk dat als er teveel vragen instaan en je er veel mee bezig moet zijn, het invullen toch naar de achtergrond verdwijnt. Dat is natuurlijk super zonde! Hoe jammer is het als je een invulboek besteld om alles in kwijt te kunnen en je het dan laat liggen omdat het teveel tijd van je vraagt? Vooral vervelend als je kind een aantal jaar later een invulboek voor hem/haar tegenkomt die maar half is ingevuld 😉
Met (kleine) kinderen ben je al vaak veel van je tijd aan het besteden aan het verzorgen, leuke uitjes, daarnaast heb je ook nog het huishouden, werk en een sociaal leven. Dan wil je een invulboek waarin je de mooie momenten kan bewaren, maar dan wel op een snelle en makkelijke manier. Dat is de reden waarom ik ben begonnen met het ontwerpen van invulboeken.

 

Mijn missie is dat jij begint aan het invullen van een invulboek voor je kind en deze ook van begin tot het eind helemaal invult. Je merkt vanzelf hoe leuk en makkelijk het is! Als het invulboek vol is kijk je met ontzettend veel trots en plezier erop terug en jouw kind later ook 😉 Zo heb jij de herinneringen voor je kindje mooi vastgelegd!