Bekijk hier je winkelwagen

Over Studio Staal

Waarom ben ik met Studio Staal begonnen?

Ik ben Arda, 35 jaar, moeder van twee geweldige kinderen, Ted en Noor, en getrouwd met Tim. In 2017 ben ik begonnen met Studio Staal. Daarnaast werkte ik part-time als communicatieadviseur bij een stichting.  

Net voordat ik zwanger was merkte ik dat er verschillende bedrijven zijn die invulboeken maken om de groei van je kinderen in bij te houden. Deze vond ik alleen te uitgebreid en paste niet bij mij. Zelf begin ik dan altijd enthousiast aan zulke invulboeken, maar ik merk dat als er teveel vragen instaan en je er veel mee bezig moet zijn, het invullen toch naar de achtergrond verdwijnt. Dat is natuurlijk super zonde! Hoe jammer is het als je een invulboek besteld om alles in kwijt te kunnen en je het dan laat liggen omdat het teveel tijd van je vraagt? Vooral vervelend als je kind een aantal jaar later een invulboek voor hem/haar tegenkomt die maar half is ingevuld 😉

Met (kleine) kinderen besteed je veel tijd aan het verzorgen van je kinderen, leuke uitjes, daarnaast heb je ook nog het huishouden, werk en een sociaal leven. Dan wil je een manier waarop je de mooie momenten van je kind kan bewaren, maar dan wel op een snelle en makkelijke manier. Dat is de reden waarom ik ben begonnen met het ontwerpen van invulboeken en de babydagboek kalender.

Mijn missie

Ik merkte de afgelopen jaren dat Studio Staal steeds meer naar de achtergrond verdween. Mijn gezin en tijd voor mijn gezin maken vind ik ontzettend leuk en belangrijk. Daarnaast heb ik ook een ontzettende leuke baan en een heel leuk sociaal leven. Dit zorgt ervoor dat ik niet veel tijd heb voor Studio Staal. De avonduren door de weeks ga ik namelijk sporten en soms wil ik ook wel lekker een avondje bankhangen 😉 

In 2023 heb ik besloten om mijn assortiment ontzettend erg te gaan downsizen. Dit houdt in dat ik alleen nog de babydagboek kalender verkoop. Waarom dan de Babydagboek kalender wel? Omdat dit een uniek product is! Nergens vind je een kalender waar je het eerste jaar van je baby kan bijhouden met zoveel mijlpaalstickers die achterin je kalender vastzitten. Deze kalender past ook totaal bij mijn missie.

Mijn missie is namelijk dat jij begint aan het bijhouden van het eerste jaar van je baby en deze ook van begin tot het eind helemaal invult. Je merkt vanzelf hoe leuk en makkelijk het is!
Als de kalender vol is kijk je met ontzettend veel trots en plezier erop terug en jouw kind later ook 😉 Zo heb jij de herinneringen voor je kindje mooi vastgelegd!